www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Risengrynsklatter
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 03-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

En Tallerken Risengrød røres op med 3 Æggeblommer. 3 Skefulde Hvedemel, lidt Mælk, sur Fløde eller Kærnemælk, en lille Theskefuld Natron, lidt Sukker og, om man vil, stødte Mandler, samt tilsidst de piskede Hvider.

Dejen lægges i små Klatter på Panden og bages i Fedt som Pandekager; den må ikke være for tynd, da Klatterne derved let kan løbe sammen.

Ingredienser:
  • Risengryn
  • 3 æg
  • 3 skefulde hvedemel
  • Mælk
  • Sur Fløde el. kærnemælk
  • 1 tsk. Natron
  • Sukker
  • Evt. Mandler