www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Carbonara Classico
Antal personer: 4

Carbonara Classico

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand.

Steg kødet langsomt i lidt olie.

Pisk æggeblommer, fløde og halvdelen af osten sammen i en skål.

Hæld vandet fra når pastaen er færdig.
Vend æggemassen og skinken i pastaen, rør hurtigt med en gaffel.

Drys med resten af osten, og server straks.


Ingredienser:
  • 500 g. Tørrede penne (eller anden pasta)
  • 150 g. Kalkuntern
  • 150 g. Kyllingetern
  • olivenolie
  • 5 æggeblommer
  • 1 dl. Piskefløde
  • 125 g. Frisk revet parmesanost
  • Salt og friskkværnet peber