www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Calabresisk spaghetti
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt.

Sigtes og hældes tilbage i gryden.

Mens spaghettien koger, varmes olien i en lille gryde.

Tilsæt hvidløg, ansjosfileter og rød chili. Svits det over svag varme i 5 min.

Hvidløget må ikke blive brunt, da det vil smage bittert. Tilsæt persille og svits endnu nogle minutter.

Smages til med salt og peber.
Hæld saucen over pastaen og bland godt sammen.

Serveres straks med evt. ekstra ansjoser, skiver af frisk rød chili og/eller friske krydderurter.


Ingredienser:
  • 500 g spaghetti
  • 0,8 dl olivenolie
  • 3 fed hvidløg, knuste
  • 50 g ansjosfileter, finthakket
  • 1 tsk. frisk rød chilipeber, finthakket
  • 3 spsk. persille, friskhakket