Fremgangsmåde:
Kog pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt.
Sigtes og hældes tilbage i gryden.
Mens spaghettien koger, varmes olien i en lille gryde.
Tilsæt hvidløg, ansjosfileter og rød chili. Svits det over svag varme i 5 min.
Hvidløget må ikke blive brunt, da det vil smage bittert. Tilsæt persille og svits endnu nogle minutter.
Smages til med salt og peber.
Hæld saucen over pastaen og bland godt sammen.
Serveres straks med evt. ekstra ansjoser, skiver af frisk rød chili og/eller friske krydderurter.
|
Ingredienser:
-
500 g spaghetti
-
0,8 dl olivenolie
-
3 fed hvidløg, knuste
-
50 g ansjosfileter, finthakket
-
1 tsk. frisk rød chilipeber, finthakket
-
3 spsk. persille, friskhakket
-
-
|