Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Svits løg, hvidløg og kød i olien.
Skær peberfrugten i tern.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Kom peberfrugt, champignon, tomater og krydderier i retten.
Kog igennem og smag til med salt og peber.
Bland den kogte, afdryppede pasta med kødsaucen og hæld det i et stort, smurt ildfast fad.
Bland Mornaysauce og fløde i en skål og hæld det over retten.
Drys revet ost på og bag retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til osten er lysebrun og retten bobler.
Servér flutes og salat til.
|
Ingredienser:
-
500 g pasta
-
500 g hakket oksekød (8 - 10 %)
-
1 stort hakket løg
-
2 - 3 hakkede hvidløgsfed
-
2 spsk. olie
-
1 rød/gul pebefrugt
-
250 g friske champignoner (eller fra glas)
-
1 dåse hakkede tomater
-
2 tsk. karry
-
1 tsk. merian
-
1 spsk. paprika
-
salt
-
peber
-
1-2 brikker Karoline Mornaysauce
-
evt. 1 dl. fløde
-
150 g. reven ost
-
|