www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Den gode pastaret
Antal personer: 6

Den gode pastaret

Tilberedningstid: 50 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Svits løg, hvidløg og kød i olien.

Skær peberfrugten i tern.

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Kom peberfrugt, champignon, tomater og krydderier i retten.

Kog igennem og smag til med salt og peber.

Bland den kogte, afdryppede pasta med kødsaucen og hæld det i et stort, smurt ildfast fad.

Bland Mornaysauce og fløde i en skål og hæld det over retten.

Drys revet ost på og bag retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til osten er lysebrun og retten bobler.

Servér flutes og salat til.


Ingredienser:
  • 500 g pasta
  • 500 g hakket oksekød (8 - 10 %)
  • 1 stort hakket løg
  • 2 - 3 hakkede hvidløgsfed
  • 2 spsk. olie
  • 1 rød/gul pebefrugt
  • 250 g friske champignoner (eller fra glas)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 tsk. karry
  • 1 tsk. merian
  • 1 spsk. paprika
  • salt
  • peber
  • 1-2 brikker Karoline Mornaysauce
  • evt. 1 dl. fløde
  • 150 g. reven ost