www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Lasagnette med champignon og kylling
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 35 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Bring mælk og estragon i kog i en lille gryde.

Fjernes fra varmen, mælken sies og gemmes.

Lasagnetten koges i en gryde kogende vand tilsat salt.

Den sigtes og kommes tilbage i gryden.

Mens pastaen koger, smeltes smørret i en stegepande og de hele hvidløgsfed, kyllingestykker og champignoner steges, til kyllingen er gylden og gennemstegt.

Fjern hvidløget, tilsæt muskatnød og smag til med salt og peber. Rør rundt i 10 min. inden fløde og estragonmælken røres i.

Lad det komme i kog, skru ned for varmen og lad saucen blive tyk.

Kom saucen over pastaen med en ske og server straks.


Ingredienser:
  • 0,6 dl mælk
  • 1/2 tsk. tørret eller 2 tsk. frisk estragon
  • 400 g lasagnette
  • 25 g smør
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g filet af kyllingebryst, i skiver
  • 100 g små champignoner, i tynde skiver
  • revet muskatnød
  • 5 dl fløde