Fremgangsmåde:
Bring mælk og estragon i kog i en lille gryde.
Fjernes fra varmen, mælken sies og gemmes.
Lasagnetten koges i en gryde kogende vand tilsat salt.
Den sigtes og kommes tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, smeltes smørret i en stegepande og de hele hvidløgsfed, kyllingestykker og champignoner steges, til kyllingen er gylden og gennemstegt.
Fjern hvidløget, tilsæt muskatnød og smag til med salt og peber. Rør rundt i 10 min. inden fløde og estragonmælken røres i.
Lad det komme i kog, skru ned for varmen og lad saucen blive tyk.
Kom saucen over pastaen med en ske og server straks.
|
Ingredienser:
-
0,6 dl mælk
-
1/2 tsk. tørret eller 2 tsk. frisk estragon
-
400 g lasagnette
-
25 g smør
-
2 fed hvidløg
-
200 g filet af kyllingebryst, i skiver
-
100 g små champignoner, i tynde skiver
-
revet muskatnød
-
5 dl fløde
-
-
|