www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Pastafad
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader.

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen.

Skær filleterne i strimler og steg dem ved svag varme i lidt stegemargarine til de bliver lysebrune.

Tilsæt baconen og steg den let. Fjern det midterste i peberfrugten, rens den og sker den i små tern.

Tag toppen af porren, skær den over på langs og i tynde skiver.

Det hele blandes i et ildfast fad og mornaysaucen hældes over. ca. 30 min. i ovnen.

Serveres som det er, evt. med flute.



Ingredienser:
  • 4 stk. kyllinge/kalkunfilleter
  • 300 g pastaskruer el.lign.
  • ½ l. mornaysauce fra Karoline
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g. bacon i strimler
  • Det hvide og lysegrønne fra 3 porre