Fremgangsmåde:
Vand sættes over til pastaen.
Hvidløg hakkes og puttes på en stegepande sammen med olie, basilikum og oregano.
Dette varmes op så hvidløgene blir bløde uden at få farve.
Når vandet koger tilsættes pasta og lidt salt. kog efter anvisning på pakken.
Kødet skæres ud i tern eller strimler og krydres med salt og aromat og steges sammen med resten på panden.
Når pastaen er færdig hældes vandet fra, og pastaen kommes på panden, hvor den skal steges sammen med kyllingen og krydderierne.
Herefter tilsættes mornay (efter behov) og evt lidt mælk.
Lad det simre et par minutter, og så er der serveret!
Server med brød, gerne ciabatta, eller en lækker salat.
|
Ingredienser:
-
300 g Kyllingebryst eller kalkun
-
1 "brik" mornay sauce
-
300 g pasta gerne penne
-
2 spsk. olie
-
1 spsk. basilikum
-
1 spsk. oregano
-
2 fed hvidløg
-
aromat
-
salt
-
evt lidt mælk
|