Fremgangsmåde:
Varm olivenolien i en gryde. Tilsæt hvidløg, løg, gulerod og selleri og rør rundt i 5 min over svag varme til gyldent.
Skru op for varmen, tilsæt det hakkede kød og svits det godt, mens der røres rundt. Evt. klumper løsnes med en gaffel.
Tilsæt bouillon, tomater, sukker og persille.
Saucen bringes i kog, der skrues ned for varmen og den simrer i 1 1/2 time, mens der røres af og til.
Smag til med salt og peber.
Mens saucen koger, og kort for servering koges pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Den sies og og fordeles i serveringsskåle.
Fordel saucen over pastaen og drys med friskrevet parmesan.
|
Ingredienser:
-
2 spsk. olivenolie
-
2 fed hvidløg, knuste
-
1 stort løg, hakket
-
1 gulerod, hakket
-
1 stilk bladselleri, hakket
-
500 g hakket oksekød
-
7 dl oksebouillon
-
2 ds hakkede tomater (a 425 g)
-
1 tsk. sukker
-
7 g frisk persille, hakket
-
500 g spaghetti
-
friskrevet parmesanost til servering
-
|