Fremgangsmåde:
Løget pilles og skæres i tern. Peberfrugten renses og skæres i tern.
Løg og peberfrugt brunes i en passende stor gryde i olie sammen med ½ tsk. groft chilikrydderi.
Når det er færdigt kommes kødet i gryden og brunes med.
Knust hvidløg og 1 spsk. paprika kommes i kødet.
Når kødet er færdigbrunet hældes 1 dåse hakket tomat i gryden og blandes med kød, løg og peberfrugt.
Til slut gør man som der står på Knorr pakken - hæld lasagnette krydderiet i og rør rundt, hæld mælk og vand ved og lad det koge som anvist.
Bemærk at der skal 1 dl mindre vand i end der står på pakken, da der jo også er kommet tomat i.
Smag evt. til med lidt salt og peber, hvis du synes, der er behov for det.
Lasagnette pastaen hældes i et ovnfast fad (som der står på Knorr pakken). Kødsovsen hældes over, og det hele sætte i ovnen (som der står på Knorr pakken) - ca. 30-35 min.
Når der er 10 min. tilbage af tilberedningstiden kommes revet ost over retten.
Serveres med alm. flutes eller hvidløgsflutes og grøn salat.
|
Ingredienser:
-
600 G hakket mager oksekød
-
1 stort løg
-
1 rød/orange peberfrugt
-
1 fed hvidløg
-
1 ds. hakket tomat
-
1 pk. Knorrs lasagnette
-
1 ps. revet ost
-
Groft chilikrydderi, salt, peber, paprika
-
Olie til stegning
-
|