www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Nakkekoteletter i fad
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Steg koteletterne let på panden så de bliver brune og læg dem i bunden af et ildfast fad.

Steg bacon på panden - hæld hak. tomat, tomat-puré og fløde + mælk over og kog det op til en god fast sauce.

Smag til med krydderier.

Saucen hældes over koteletterne i fadet.

Porren skæres i tynde skiver og fordeles over saucen.

Det hele varmes i ovnen på 200 gr. i ca. 40 min.

Serveres med ris og evt. hvidløgs-flûtes.


Ingredienser:
  • 6-8 nakke koteletter
  • 250 gr. bacon i tern
  • 1/2 porre
  • 1 dåse hak. tomater
  • 1/4 l. fløde (Cheasy)
  • 1/4 l. mælk (Skummet/Let)
  • Lille dåse tomat-puré
  • salt / peber