Fremgangsmåde:
Halver baconskiverne og steg dem gyldne og sprøde.
Brun koteletterne i fedtstoffet og krydr med salt og peber.
Læg dem i et ildfast fad.
Snit peberfrugterne og champignonerne og steg dem i smørret, tilsæt paprika og timian.
Hæld det over koteletterne.
Rør bouillon, pure og mel sammen og hæld det over og dæk fadet til.
Sæt det i ovnen ved 200º i ca. 20 min og kom baconen på toppen af fadet.
Serveres med løse ris og en let salat.
|
Ingredienser:
-
4 fad-koteletter
-
4 skiver tyndt bacon
-
salt, peber
-
3 spsk. smør
-
3 tsk. paprika
-
2 peberfrugter
-
250 gr. champignon
-
1½ dl. bouillon
-
1-2 spsk. tomatpure
-
frisk timian
-
1½ dl. fløde
-
|