www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Paprika-koteletter
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Halver baconskiverne og steg dem gyldne og sprøde.

Brun koteletterne i fedtstoffet og krydr med salt og peber.

Læg dem i et ildfast fad.

Snit peberfrugterne og champignonerne og steg dem i smørret, tilsæt paprika og timian.

Hæld det over koteletterne.

Rør bouillon, pure og mel sammen og hæld det over og dæk fadet til.

Sæt det i ovnen ved 200º i ca. 20 min og kom baconen på toppen af fadet.

Serveres med løse ris og en let salat.


Ingredienser:
  • 4 fad-koteletter
  • 4 skiver tyndt bacon
  • salt, peber
  • 3 spsk. smør
  • 3 tsk. paprika
  • 2 peberfrugter
  • 250 gr. champignon
  • 1½ dl. bouillon
  • 1-2 spsk. tomatpure
  • frisk timian
  • 1½ dl. fløde