www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Hamburgerryg i skiver
Antal personer: 4

Hamburgerryg i skiver

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1. Hamburgerryg skiverne lægges i et ildfast fad. De flåede tomater og
champignoner med væde hældes over.

2. Rør mayonaisen sammen med sennep, citronsaft, salt og peber.

3. Pisk fløden til skum- og vend den forsigtig i sammen med mayonaisen.

4. Blandingen hældes over hamburgerryggen og sættes i en forvarmet ovn på 180 -190 gr. i ca. 50 minutter.

TILBEHØR: Løse ris og grønne bønner.

Hans Andersen 2016

Ingredienser:
  • 10-12 skiver rå hamburgerryg
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 gl. champignon
  • 200 gr. mayonaise
  • 1,5 spsk. sennep
  • Citronsaft
  • Salt & peber
  • Ca. 3/4 dl. piskefløde