Fremgangsmåde:
1. Bland kødet med krydderierne
2. Varm olien op i en gryde og tilsæt kartoffelterningerne (huslade-vandet ktbe-goZfrerf) og rist dem et par minutter i olien.
3. Tilsæt løg og citrongræs, og rist det hele yderligere et pat min..
4. Tilsæt kødet og lad det' i 5 min. før kokosmælken tilsættes.
5. Bring atter retten i kog og lad det simre til sovsen er tyk.
6. Serveres tilsat en anelse citron- el. limesaft.
TILBEHØR: Løskogte ris m.m.
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
500 gr. hakket oksekød
-
1-2 grønne el. røde chilifrugter
-
2 skiver frisk ingefær
-
1 tsk. salt
-
2 tsk. curry powder (Garam masala)
-
1/4 tsk. stødt peber
-
1/4 laurbærblad
-
3 hele nelliker
-
3 kardemommefrugter
-
2,5 cm. hel kanel (el. 1/2 tsk. blandede krydderier)
-
1/2-2 cayenne peber
-
2 tsk. paprika
-
1-2 kartofler tern
-
2 spsk. gheel ell. olie
-
1 mellemstort løg
-
2 fed hvidløg
-
2 stilk citrongræs, hvis det kan fås
-
400 ml. kokosmælk
-
1 spsk. citron- el. limesaft
|