www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Brunede kartofler
Antal personer: 75

Brunede kartofler

Tilberedningstid: 4 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og pil dem. (når vandet koger er det præcis 20 min.)

Kom dem i en sigte og skyl dem under kold vand.

Eller sæt dem i en skål med vand hvis de skal brunes senere.

Smelt sukkeret lysebrunt på en pande og kom straks efter smørret ved.

Kom kartoflerne på panden og ryst panden så alle kartoflerne bliver brunede og gennemvarme.

skru ned til svag varme og lad soppe i 25-30 min.

Kan servers til eks. And og flæskesteg


Ingredienser:
  • 1 kg. små asparges kartofler
  • 85 g sukker (1 dl.)
  • 75-100 g smør