Fremgangsmåde:
Hak løg og svits dem i en gryde, tilsæt oksekød lad det brune godt. tilsæt hakket tomater samt vand ,bullion,Kryderier lad saucen små koge i ca. 10 min.
Kog risen el. pasta.
Hak peberfrugt, tilsæt den i saucen, samt majs, lad det koge i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
MEN PAS PÅ med peber. Det bliver hurtigt stærkt!
|
Ingredienser:
-
Til saucen:
-
500 g Hakket oksekød
-
1 ds. hakket tomater m. chili
-
el. basillikum og organo
-
el. naturel
-
(alt efter hvor stærk man ønsker)
-
3-6 stk. forårsløg
-
el. 1-2 stk alm. løg
-
1-2 stk. peberfrugt
-
1 ds. majs
-
3 dl. vand
-
1 stk. oksebullion
-
1-2 tsk. organo
-
1 tsk. timian
-
1 tsk. sukker
-
salt
-
peber
-
Tilbehør:
-
Ris til 4 personer (læs på posen)
-
el. pasta
|