Fremgangsmåde:
Kog hamburgerryggen ca 1 time og træk nettet af.
Grønlangkålen:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel under omrøring.
Hæld mælken i lidt ad gangen, mens der piskes, og kog saucen godt igennem.
Tilsæt grønkål og lad det koge ca 5 min. Smag til med salt og en anelse sukker.
Brunede kartofler:
Drys sukker på en tør pande og smelt det uden at røre. tilsæt smør lad det bruse op og kom kartoflerne på panden.
Ryst jævnligt panden, så sukkerlagen fordeler sig jævnt. Hvis kartoflerne er kolde, når de kommer på panden vil sukkeret måske stivne, men skru blot lidt op for varmen, så smelter det igen.
Skær hamburgerryggen i skiver og server den med grønlangkål og brunede kartofler.
|
Ingredienser:
-
ca 1 kg hamburgerryg
-
-
Grønlangkål:
-
375g dybfrossen hakket grønkål
-
30g smør
-
3 spsk hvedemel
-
3-4 dl mælk
-
salt
-
sukker
-
-
Brunede kartofler:
-
750g små kogte pillede kartofler
-
50g sukker
-
50g smør
-
|