www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Rødvinssauce
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Svits skalotteløgene ved svag varme i en gryde. Bacon tilsættes mod slutningen. Tilsæt vand, vin og sukker. Lad saucen koge op og lad den småkoge i ca. 5 min. Bland Maizena i . Jævn saucen . Lad den koge op under omrøring - herefter sigtes saucen.
Tilsæt rødløg og lad den yderligere simre et par minutter.

Serveres til stegt kød , oksefilet, oksemørbrad eller roastbeef


Ingredienser:
  • 2 Skalotteløg ( ca.6o g - finthakket )
  • 1 spsk. smør
  • 5 skiver bacon
  • 1 1/2 dl vand
  • 2 dl rødvin
  • 2 spsk. Touch of Taste Kalvefond
  • 1/2 tsk. sukker
  • 1 spsk. Maizena
  • 1 lille rødløg ( finthakket )