www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Flirtende frikadeller
Antal personer: 2

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 06-06-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kom couscous I ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min.

Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg.

Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta og couscous i farsen.

Sæt evt. farsen i køleskabet 15 minutter- 1 time, hvis der er tid til det.

Form kødet til ca. 16 små frikadeller. Brun dem i olie ved god varme på en pande.

Skru ned til middel varme og steg dem færdig ca. 6 minutter.



Ingredienser:
  • 200 g hakket svinekød ca.10% fedt
  • 4 spsk couscous
  • ½ - ¾ tsk salt
  • ¼ tsk peber
  • ½ løg
  • 1 lille æg
  • 1 knsp tørret chili
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • frisk persille
  • 15 g feta, ca. 5 tern
  • 1 spsk olie