Fremgangsmåde:
Kom couscous I ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min.
Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg.
Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta og couscous i farsen.
Sæt evt. farsen i køleskabet 15 minutter- 1 time, hvis der er tid til det.
Form kødet til ca. 16 små frikadeller. Brun dem i olie ved god varme på en pande.
Skru ned til middel varme og steg dem færdig ca. 6 minutter.
|
Ingredienser:
-
200 g hakket svinekød ca.10% fedt
-
4 spsk couscous
-
½ - ¾ tsk salt
-
¼ tsk peber
-
½ løg
-
1 lille æg
-
1 knsp tørret chili
-
1 tsk spidskommen
-
1 fed hvidløg
-
frisk persille
-
15 g feta, ca. 5 tern
-
1 spsk olie
-
-
|