Fremgangsmåde:
1. Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.
2. Læg dem lagvis med krydderier, løg og halvdelen af osten i et fladt, smurt ovnfast fad.
3. Hæld fløden over kartoflerne og drys resten af osten over.
4. Sæt fadet i ovnen i ca. 1 time og 15 min. ved 200 grader eller indtil kartoflerne er møre.
Ideelt til lammekølle mm.
Hans Andersen 2010
Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2012
Hans Andersen 2016
|
Ingredienser:
-
1 kg. Kartofler
-
1-1,5 tsk. Groft salt
-
Friskkværnet peber
-
1/2 tsk. Muskatnød
-
2 Stk. Hakkede løg, evt. knust hvidløg
-
150 g. Mozzarella ost
-
2,5 dl. Piskefløde
-
2,5 dl. Kaffefløde
-
-
|