www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Indbagt kyllingebrystfilet m. champignoncreme
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Rul butterdejspladerne ud og skær dem i fire stykker.

Skær en stor lomme i hver kyllingebrystfilet.

Rens champignonerne og skær dem i skiver - svits dem i lidt smør og krydr med salt og peber.

Rør champignonerne sammen med friskosten samt frisk purløg og fyld cremen i lommerne på kyllingerbrystfileterne.

Pak dem ind i landskinke, så lommerne holdes lukket og dernæst i butterdej.

Bag pakkerne 25 min. ved 220 grader i en forvarmet ovn.

Tilbehør: salat eller dampede grøntsager.

Hans Andersen 2004

Ingredienser:
  • 4 Kyllingebrystfileter.
  • 4 Skiver landskinke.
  • 2 Plader butterdej.
  • 250 g. Champignon.
  • 150-200 g. Cheasy friskost.
  • Frisk purløg.
  • Salt og Peber.