www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Italienske Krebinetter
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Krebinetter:
Rør hakket svinekød, hvidløg, timian, persille, æg, parmesan og rasp sammen til en fars og krydr med salt og peber.

Form farsen til 6 små krebinetter.

Steg krebinetterne i olivenolie 5-6 min. på hver side ved middel varme.

Balsamisk tomatsauce:
Bring hakkede tomater, muscovado sukker og balsamico i kog, og lad saucen koge ca. 10 min for svag vame.

Smag til med salt og peber, og server saucen til krebinetterne.

Tilbehør: Grøn tomatsalat og ovnstegte kartoffelbåde eller pasta.

Hans Andersen 2004

Ingredienser:
  • Krebinetter:
  • 500 g. Hakket svinekød.
  • 1 fed Knust hvidløg.
  • 1 tsk. Timian.
  • 1/4 dl. Hakket persille.
  • 1 Æg.
  • ½ dl. Friskrevet parmesan ost.
  • 1/4 dl. Rasp.
  • 1 tsk. Salt og peber.
  • Olivenolie til stegning.
  • Balsamisk tomatsauce:
  • 1 ds. Hakkede tomater.
  • 1 spsk. Mørk muscovado sukker.
  • 1 spsk. balsamico.
  • Salt og Peber.