Fremgangsmåde:
Kog risene i ca. 10 min. i letsaltet vand.
Svits baconternene på en tør pande.
Skær kyllingen i strimler og svits den i margarinen på en pande til det er let gyldent - krydr med salt, peber og karrry.
Skær peberfrugterne i strimler, porren i skiver og ananasen i store tern og svits det med et par min.
Kom det hele i et smurt ovnfast fad, krydr evt. med lidt mere karry, salt og peber.
Hæld gratinsaucen over og gratiner retten i ovnen ved 210 grader i ca. 25 min.
Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
4 dl. Løse ris, eller 2 poser
-
750 g. Kyllingefilet.
-
20 g. Margarine.
-
4 tsk. Karry
-
Salt
-
Friskkværnet peber
-
1 Rød peberfrugt.
-
1 grøn peberfrugt.
-
1 Porre.
-
1 ds. Ananas.
-
½ ltr. Knorr gratin sauce eller Mornay sauce.
-
100 g. Bacon i tern.
|