www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Gratin m. Kylling og Ris
Antal personer: 4

Gratin m. Kylling og Ris

Tilberedningstid: 85 min.
Oprettet: 08-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kog risene i ca. 10 min. i letsaltet vand.

Svits baconternene på en tør pande.

Skær kyllingen i strimler og svits den i margarinen på en pande til det er let gyldent - krydr med salt, peber og karrry.

Skær peberfrugterne i strimler, porren i skiver og ananasen i store tern og svits det med et par min.

Kom det hele i et smurt ovnfast fad, krydr evt. med lidt mere karry, salt og peber.

Hæld gratinsaucen over og gratiner retten i ovnen ved 210 grader i ca. 25 min.

Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 4 dl. Løse ris, eller 2 poser
  • 750 g. Kyllingefilet.
  • 20 g. Margarine.
  • 4 tsk. Karry
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 Rød peberfrugt.
  • 1 grøn peberfrugt.
  • 1 Porre.
  • 1 ds. Ananas.
  • ½ ltr. Knorr gratin sauce eller Mornay sauce.
  • 100 g. Bacon i tern.