www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Gissau
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Løget skæres i skiver og svitses sammen med oksefarsen.

Hvidkålen skæres i strimler og brunes med.

Kartofler og gulerødder skæres i skiver og tilsættes, når hvidkålen er "faldet sammen".

De øvrige ingredienser tilsættes, og retten småsimrer i 35-45 min.

Tilbehør: Flütes eller anden form for brød.

Hans Andersen 2004

Ingredienser:
  • 1 Stort løg.
  • 500 g. Oksefars.
  • ½ Hvidkål.
  • 6-7 Store kartofler.
  • 4-5 Gulerødder.
  • 1 spsk. Sukker.
  • 1 spsk. Karry.
  • 1 barneskf. Eddike (ikke mere)
  • ½ terning Oksekødkraft.
  • 2 dl. Vand.
  • Salt og peber.
  • Kulør