www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fyldte Karbonader
Antal personer: 3

Fyldte Karbonader

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Svits bacon, løg, persille og champignon med lidt margarine.

Fordel kødet i 6 klumper, der trykkes flade.

Bacon, løg og champignon fordeles på kødet, der samles til karbonader - paneres i æg og krydret rasp.

Karbonaderne steges i margarine i ca. 6 min. på hver side.

Tilbehør: Råstegte kartofler, ærter og Bearnaise sauce.

Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2007
Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2016
Hans Andersen 2019

Ingredienser:
  • 500 g. Flæskefars
  • 1 pk. Udskivet bacon i mindre stykker.
  • 1 gl. Champignon i skiver.
  • 2 Løg
  • ½ bnt. Persille.
  • æg, rasp, salt, peber og margarine.