Fremgangsmåde:
Puds mørbraden af for sener og kog den i ganske lidt saltet vand.
Skær kødet i 2 cm. tykke skiver - bank dem let - krydr dem med salt og salvie eller rosmarin.
Brun kødet i fedtstof på panden og læg det derefter over i et smurt ovnfast fad.
Skræl bananerne og flæk dem - læg dem med den runde side opad mellem kødet.
Pisk fløden halvstiv og bland karry i. Hæld det over mørbradstykkerne og bananerne. - Sæt fadet i en forvarmet ovn på 250 grader i 15-20 min.
Tilbehør: Løse ris og noget af det følgende tilbehør, krydderier og sauce:
Forslag til tilbehør: Frisk strimlet peberfrugt - agurker - rosiner - syltede perleløg - mandarinstykker (dåse) - karry - paprika - kinesisk soja - chilisovs - chutney - kokosmel.
Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
1 stor Mørbrad
-
50 g. Smør eller marg.
-
3/4 Bananer
-
2½ dl. Piskefløde
-
1 tsk. Salt
-
2 tsk. Karry
-
1 tsk. Salvie eller Rosmarin
-
|