www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Orientalsk Mørbrad
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 18-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Puds mørbraden af for sener og kog den i ganske lidt saltet vand.

Skær kødet i 2 cm. tykke skiver - bank dem let - krydr dem med salt og salvie eller rosmarin.

Brun kødet i fedtstof på panden og læg det derefter over i et smurt ovnfast fad.

Skræl bananerne og flæk dem - læg dem med den runde side opad mellem kødet.

Pisk fløden halvstiv og bland karry i. Hæld det over mørbradstykkerne og bananerne. - Sæt fadet i en forvarmet ovn på 250 grader i 15-20 min.

Tilbehør: Løse ris og noget af det følgende tilbehør, krydderier og sauce:

Forslag til tilbehør: Frisk strimlet peberfrugt - agurker - rosiner - syltede perleløg - mandarinstykker (dåse) - karry - paprika - kinesisk soja - chilisovs - chutney - kokosmel.

Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2018

Ingredienser:
  • 1 stor Mørbrad
  • 50 g. Smør eller marg.
  • 3/4 Bananer
  • 2½ dl. Piskefløde
  • 1 tsk. Salt
  • 2 tsk. Karry
  • 1 tsk. Salvie eller Rosmarin