www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Waldorfsalat
Antal personer: 15

Waldorfsalat

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 18-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Smag cremefraiche til med sukker og salt.

Rens bladselleri stilkene og skær dem på tværs i tynde skiver.

Halver´ druerne og fjern kernerne - skær æblerne i terninger.

Tag lidt valnøddekerner og blade fra sellerien til pynt - og hak resten af valnødderne.

Bland fyldet i dressingen og lad salaten stå koldt indtil serveringen - anret og pynt salaten.

Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 7 dl. Cremefraiche
  • 2-4 spsk. Sukker
  • ½ tsk. Groft salt
  • 6-8 stilke Bladselleri
  • 600 g. Grønne druer
  • 4 Spiseæbler
  • 100 g. Valnøddekerner