www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Frugtsalat/Abemad
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 12-02-2020
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær frugterne i passende størrelser og put dem i en skål.

Råcreme:
1. Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende.

2. Skrab kornene af dem flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.

3. Vend råcremen i frugten og tilsæt den hakkede chokolade.

Hans Andersen 2019

Ingredienser:
  • 200 g. Ananas
  • 200 g. Vindruer
  • 200 g. Jordbær
  • 200 g. Appelsiner
  • 200 g. Kiwi
  • 200 g. Æbler
  • 200 g. Banan
  • Råcreme:
  • 5 dl. Piskefløde
  • 1 Vanillestang
  • 4 Æggeblomme, pasteuriseret
  • 4 spsk. Flormelis
  • 50 g. Mørk chokolade 44%