Fremgangsmåde:
1. Skær frugterne i passende størrelser og put dem i en skål.
Råcreme:
1. Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende.
2. Skrab kornene af dem flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.
3. Vend råcremen i frugten og tilsæt den hakkede chokolade.
Hans Andersen 2019
|
Ingredienser:
-
200 g. Ananas
-
200 g. Vindruer
-
200 g. Jordbær
-
200 g. Appelsiner
-
200 g. Kiwi
-
200 g. Æbler
-
200 g. Banan
-
-
Råcreme:
-
5 dl. Piskefløde
-
1 Vanillestang
-
4 Æggeblomme, pasteuriseret
-
4 spsk. Flormelis
-
50 g. Mørk chokolade 44%
|