www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Familiens ynglingsis
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Æggeblommer, vanilje og flormelis piskes godt.

Æggehviderne piskes godt for sig selv i en anden skål.

Blommer og hvider vendes forsigtigt sammen.

Piskefløden piskes og vendes i æggene.

Chokoladen og evt de andre "krydderier" tilsættes.

Massen fryses.
PS. man skal huske at rører i massen under frysning.

Ingredienser:
  • 4 æggeblommer
  • 4 æggehvider
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 100 g flormelis
  • ½ liter piskefløde
  • 100 g hakket chokolade
  • man kan evt tilsætte 100 g marsipan, nødder eller andet
  • OBS!!
  • æggene SKAL være pausteriseret!!!!