www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Chokoladekage m. kokos
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Blødgjort smør/margarine og sukker røres sammen.

Æggene røres i, et ad gangen.

Bagepulveret blandes i melet, som derefter røres i.

Cacaopulver, mælk og vand/kaffe røres i.

Hakket mørk chokolade kommes i efter behov.

Bages ved 170 grader i ca. 1 time.

Pyntes med glasur og drysses med kokosmel.


Ingredienser:
  • 400 Gram Smør/Margarine
  • 400 Gram Stødt melis
  • 4 Stk Æg
  • 500 Gram Mel
  • 6 Teskeer Bagepulver
  • 2 Teskeer Cacaopulver
  • 2 Deciliter Mælk
  • 2 Deciliter Vand el. kold kaffe
  • Mørk Chokolade