www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Stor tigerkage med mørk chokolade
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Smør og sukker røres godt; de sammenpiskede æg røres i lidt ad
gangen.

Mel og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.

I en trediedel af dejen blandes den revne chokolade.

Lys og mørk dej
lægges lagvis i en smurt bradepande (ca. 3 l).

En kniv føres i siksak
gennem dejen, så den får "tigermønster".

Bagetid: Ca. 1 1/4 time ved 170 grader.

Ingredienser:
  • 500 Gram Smør eller margarine
  • 375 Gram Sukker
  • 6 Stk Æg
  • 650 Gram Hvedemel
  • 1 Spiseskeer Bagepulver
  • 1 1/2 Deciliter Mælk
  • 150 Gram Revet mørk chokolade