Fremgangsmåde:
Æggeblommer, flormelis og vanillekorn piskes skummende, og
flødeskummet vendes heri.
Bland forsigtigt og sørg for at æggene er
jævnt fordelt i flødeskummet, så der ikke dannes bundfald.
Is-cremen kommes straks i en form og sættes i fryseren.
Isen tages ud af
fryseren ca. 10 min. inden den skal serveres og vendes ud på et fad.
Ferskner afdryppes i en sigte og lægges omkring isen.
De optøede hindbær moses med en gaffel, og hindbærmosen hældes over isen, og lægges mellem fersknerne.
Mandlerne drysses over anretningen.
Frysetider : I dybfryser ca. 1 time, eller i frostbox ca. 3
timer. Tilberedningstid : Ca. 15-20 min. + Frysetid
|
Ingredienser:
-
3 Stk Æggeblommer
-
2 Spiseskeer Flormelis
-
25 Centiliter Piskefløde
-
Kornene fra " stang vanille
-
1 Dåser Fersken
-
1 Pakker Dybfrosne hindbær
-
25 Gram Smuttede og snittede mandler
|