www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Vanilleis med hindbærmos og fersken
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 150 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Æggeblommer, flormelis og vanillekorn piskes skummende, og
flødeskummet vendes heri.

Bland forsigtigt og sørg for at æggene er
jævnt fordelt i flødeskummet, så der ikke dannes bundfald.

Is-cremen kommes straks i en form og sættes i fryseren.

Isen tages ud af
fryseren ca. 10 min. inden den skal serveres og vendes ud på et fad.

Ferskner afdryppes i en sigte og lægges omkring isen.

De optøede hindbær moses med en gaffel, og hindbærmosen hældes over isen, og lægges mellem fersknerne.

Mandlerne drysses over anretningen.

Frysetider : I dybfryser ca. 1 time, eller i frostbox ca. 3
timer. Tilberedningstid : Ca. 15-20 min. + Frysetid

Ingredienser:
  • 3 Stk Æggeblommer
  • 2 Spiseskeer Flormelis
  • 25 Centiliter Piskefløde
  • Kornene fra " stang vanille
  • 1 Dåser Fersken
  • 1 Pakker Dybfrosne hindbær
  • 25 Gram Smuttede og snittede mandler