www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Chokoladesnitter med glasur og krymmel
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Hak mel og smør sammen og findel det til en grynet masse.

Bland sukker, vanillesukker, bagepulver og kakao og kom det i.

Tilsæt sammenpisket æg og ælt dejen ensartet.

Rul dejen i 6 stænger, der lægges på en plade med bagepapir.

Tryk stængerne lidt flade, og sæt pladen i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.

Lad stængerne stå et øjeblik, før de glaseres og drysses med krymmel, hvorefter de skæres i små snitter (12-13 snitter pr. stang)

Afkøles helt, før de lægges i kagedåse.

Ingredienser:
  • 300 Gram Hvedemel
  • 200 Gram Smør eller margarine
  • 175 Gram Sukker
  • 1 Teskeer Vanillesukker
  • 1 Teskeer Bagepulver
  • 2 Spiseskeer Kakao
  • 1 Stk Æg
  • 3 Deciliter Flormelis
  • 1 Spiseskeer Vand (evt. 2)
  • 2 Teskeer Rom-essens
  • 1 Pakker Kulørt krymmel