www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Flamberede bananer som i Caribien
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Pil bananerne og del dem på langs.

Læg dem i et ildfast fad, der er gnedet med smør.

Fordel resten af smørret over bananerne.

Drys reven appelsinskal og kanel over, hæld saft og juice ved og slut med honningen.

Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 190 grader og bag i et kvarter.

Ved serveringen opvarmes rommen i en lille kasserolle og antændes.

Øs brændende rom på hver banan og server evt. friskpisket flødeskum til.

Ingredienser:
  • 4 Stk Velmodnede Bananer
  • 75 Gram Smør
  • 2 Spiseskeer Reven Appelsinskal- usprøjte
  • 3/4 Deciliter appelsinsaft
  • 2 Spiseskeer Limejuice - evt. udelades
  • Kanel
  • 3 Spiseskeer Tyndtflydende Honning
  • 4 Spiseskeer Hvid Rom
  • Flødeskum - evt. udelades