Fremgangsmåde:
Pil bananerne og del dem på langs.
Læg dem i et ildfast fad, der er gnedet med smør.
Fordel resten af smørret over bananerne.
Drys reven appelsinskal og kanel over, hæld saft og juice ved og slut med honningen.
Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 190 grader og bag i et kvarter.
Ved serveringen opvarmes rommen i en lille kasserolle og antændes.
Øs brændende rom på hver banan og server evt. friskpisket flødeskum til.
|
Ingredienser:
-
4 Stk Velmodnede Bananer
-
75 Gram Smør
-
2 Spiseskeer Reven Appelsinskal- usprøjte
-
3/4 Deciliter appelsinsaft
-
2 Spiseskeer Limejuice - evt. udelades
-
Kanel
-
3 Spiseskeer Tyndtflydende Honning
-
4 Spiseskeer Hvid Rom
-
Flødeskum - evt. udelades
|