www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Chokolade-mousse
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Skil æggeblommer og -hvider.

Smelt chokoladen og smørret i en skål i vandbad og rør godt sammen.

Tag skålen fra og rør æggeblommerne i med en træske.

Tilføj rommen. Pisk æggehviderne stive og rør dem forsigtigt samme med chokolade- blandingen.

Hæld blandingen i en egnet form og sæt den i køleskab natten over.

Kan evt. serveres med flødeskum og drysset med hakkede, ristede mandler - eller kandiserede voiler.

Ingredienser:
  • 250 Stk Letbitter Ckokolade
  • 30 Gram Smør
  • 5 Stk Æg
  • 1 Spiseskeer Rom