www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Jordbærkage med chokolade
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive og pisk halvdelel af sukkeret i.

Pisk til massen er sej. Rør resten af sukkeret i sammen med kokosmel og sesam.

Bred dejen ud på en bradepande, ca 22 * 34 cm, og bag den på
næstnederste rille ved 180 grader ca 25 min.

Køl kagen af.

Skær jordbærrene i kvarte og læg dem på.

Smelt chokoladen over vandbad ved svagt blus og dekorer kagen med den smeltede chokolade.

Ingredienser:
  • 4 Stk Æggehvider
  • 300 Gram Sukker
  • 175 Gram Kokosmel
  • 25 Gram Sesamfrø
  • Fyld:
  • 400 Gram Friske jordbær
  • Pynt:
  • 125 Gram Mørk bitter chokolade