Fremgangsmåde:
Cacaomælken røres ud med pulverkaffe og sukker.
Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 minutter, hvorefter den tages op med det vand der hænger ved og smeltes i vandbad, og kommes i cacaomælken.
Når det begynder at stivne, vendes flødeskummet (2 dl) i.
Hældes i en glasskål.
Pyntes med flødeskum (1 dl) inden serveringen.
Variation af cacaodesserten: Desserten kan tilberedes som ovenfor, men der tilsættes kun 2 tsk. pulverkaffe. 6 skiver ananas (200 g) skæres i små stykker og vendes i sammen med flødeskummet.
|
Ingredienser:
-
8 Deciliter Cacaomælk
-
3 Teskeer Pulverkaffe
-
2 Spiseskeer Sukker
-
8 Stk Blade husblas
-
2 Deciliter Piskefløde
-
1 Deciliter Piskefløde
|