www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Cacaodessert
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Cacaomælken røres ud med pulverkaffe og sukker.

Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 minutter, hvorefter den tages op med det vand der hænger ved og smeltes i vandbad, og kommes i cacaomælken.

Når det begynder at stivne, vendes flødeskummet (2 dl) i.

Hældes i en glasskål.

Pyntes med flødeskum (1 dl) inden serveringen.

Variation af cacaodesserten: Desserten kan tilberedes som ovenfor, men der tilsættes kun 2 tsk. pulverkaffe. 6 skiver ananas (200 g) skæres i små stykker og vendes i sammen med flødeskummet.

Ingredienser:
  • 8 Deciliter Cacaomælk
  • 3 Teskeer Pulverkaffe
  • 2 Spiseskeer Sukker
  • 8 Stk Blade husblas
  • 2 Deciliter Piskefløde
  • 1 Deciliter Piskefløde