Fremgangsmåde:
1. Æggehviderne piskes stive, derefter røres melis forsigtigt i, til sidst de øvrige ingredienser.
2. Sættes på plade med bagepapir med 1 teske. Derefter i en 200 grader varm ovn, i midten bages ca. 12 min.
3. I varmlufts ovn 175-180 grader.
4. Hvis man vil have chokolade på, skal det på straks det er kommet ud af ovnen, så det kan smelte ned i kagen.
5. Endvidere kan der puttes mandler, rosiner, nødder eller hvad man har lyst til i dejen.
Energi: pr. 100 g : 1199 KJ. pr. stk. 255 KJ
Kulhydrater: 83,4 %
Fedt: 5,4 %
Proteiner: 11,2 %
|
Ingredienser:
-
120 g Mel
-
85 g Havregryn
-
100 g Sukker
-
2 tsk. Bagepulver
-
4 æggehvider
-
1 tsk. Reven citronskal
-
1 tsk. Kanel
-
1/4 tsk. Allehånde
-
1/4 tsk. Kardemomme
|