Fremgangsmåde:
Pisk sukker, vanillekorn og yoghurt sammen i en skål.
Tilsæt citronsaft og kærnemælk.
Stil koldskålen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Ristede havregryn:
Kom havregryn og sukker på en tør pande og skru op til jævn varme.
Rist blandingen under omrøring i ca. 8 min. eller til havregrynene er gyldne og sprøde.
Ved serveringen: Kom jordbærskiverne i koldskålen. Server de ristede havregryn i en skål ved siden af.
Energi: 6190 kJ
Kulhydrater: 73%
Fedt: 8%
Proteiner: 19%
|
Ingredienser:
-
1 dl rørsukker (ca. 90 g)
-
korn fra 1 stang vanille
-
½ liter Cheasy yoghurt med jordbær og rabarber 0,1%
-
1 spsk friskpresset citronsaft
-
1 liter kærnemælk
-
-
Ristede havregryn:
-
100 g grovvalsede havregryn (ca. 2 dl)
-
1 spsk rørsukker
-
-
200 g frisk jordbær i skiver
|