www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Chokolade og Macipan kage
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1. Blend eller mos æg, smør, konfektmasse og kakao sammen.

2. Fyld dejen i en smurt bradepande og bag 20 min ved 200 grader C.

3. Afkøl kagen. Smelt chokolade over vandbad, tilsæt mandlerne, og overtræk kagen.

Pynt med kandiserede violer.

Ingredienser:
  • 1 Kilogram Konfektmasse
  • 10 Hel(e) Æg
  • 5 Spiseskeer Smør
  • 4 Spiseskeer Kakao
  • 250 Gram Kogechokolade
  • 50 Gram Hakkede mandler
  • Kandiserede violer