www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Patfiat Is
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 20-07-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Del æg i blommer og hvider

Pisk 2 af hviderne stift.

Pisk 1 spk. flormelis i hviderne.

Pisk blommer, 4 spk. flormelis og
vanillekort/sukker hvidt.

Pisk fløde. Vend blommerne forsigtigt i
piskefløden med en dejskraber.

Vend hviderne i råcremen.

Tilsæt chokoladen og kom det hele i en form (ca. 1 1/2 ->2 liter.

Fryses tildækket. Dette tager ca. 5 timer. Rør et par gange i starten, og
skrab lidt langs siderne af formen.

Ingredienser:
  • 1/2 Liter Piskefølde
  • 4 Stk Æg
  • 5 id26 Flormelis
  • 1 Stk Stang vanile eller
  • Vanillesukker
  • 125 Gram Mørk Chokolade