Fremgangsmåde:
Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 minutter.
Stegeflæsket krydres med salt og peber. Steges på en varm pande 4 - 5 minutter på hver side. Stegefedtet hældes fra inden de vendes.
Smelt margarinen og pisk den sammen med melet. Spæd med mælken, lidt ad gangen. Lad saucen koge igennem nogle minutter, mens der røres. Rør den hakkede persille i og smag til med salt og peber.
|
Ingredienser:
-
800 g kartofler
-
750 g skivet stegeflæsk
-
Salt
-
Friskkværnet peber
-
-
Til persillesovs:
-
30 g margarine
-
30 g hvedemel
-
4 dl sødmælk
-
Salt
-
Friskkværnet hvid peber
-
1 bdt frisk hakket persille
-
|