www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Skipperlabskovs 1
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 120 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Skær kødet i små stykker og vend det i melet, der er blandet med krydderierne.

Pil løgene og skær dem i skiver. Brun kød og løg godt i smør i en stegegryde. Tilsæt krydderierne og spæd med kogende vand.

Skræl kartoflerne, skær dem i terninger og læg dem i gryden. Læg låg på gryden og lade det hele koge ved svag varme i ca. 1½ time.

Smag evt. til med ekstra salt/peber.


Ingredienser:
  • 1 kg oksebryst/tykkam
  • 20 g hvedemel
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 kg kartofler
  • 3 løg
  • 2 laurbærblade
  • 8 peberkorn
  • 25 g smør