Fremgangsmåde:
Form fire lige store bøffer af hakkekødet. Kvas de hele grønne peberkorn i en morter og smør alle bøfferne på begge sider med dem.
Nu skal bøfferne steges. Når de er kommet på panden i fedtstof, begyndes der på saucen.
Smelt smør/margaring og tilsæt mælken og brevet med pebersauce. Rør det godt ud til der ikke er flere klumper. Hvis der er mere peber tilbage fra de hele peberkorn, kan man hælde dem i saucen, for at give den en kraftigere smag. Sauces koges efter anvisninger på pakken.
Bøfferne er færdige når væsken der kommer ud er klar eller meget lys rød.
Retten kan med fordel serveren med pommes frites, men almindelige kartofler kan også bruges.
|
Ingredienser:
-
500 g hakket oksekød
-
1 dåse/glas grønne peberkorn
-
100 g smør eller margarine
-
2½ dl mælk
-
1 brev pebersauce
-
Fedtstof til stegning
|