www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Pastatærte med skinke
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Pastaen koges mør og dryppes af.

Porrerne renses, skæres i skiver, koges i letsaltet vand i et par minutter og dryppes af.

Løg og skinke blandes med porrer og pasta i et stort, velsmurt tærtefad.

Æg, fløde og krydderier piskes sammen og den revne ost vendes i.

Massen hældes over fyldet i tærteformen og bages ved 225 grader i ca. 30-35 minutter til den er gylden.


Ingredienser:
  • 150 g pastaskruer
  • 3 stk porrer
  • 150 g skinkestrimler/tern
  • 1 stk stort hakket løg
  • 3 stk æg
  • 2½ dl piskefløde
  • 100 g revet mozzarella
  • Salt
  • Cayennepeber
  • Oregano
  • Muskatnød (revet)
  • Tilbehør:
  • Grøn salat
  • Flütes