Fremgangsmåde:
Rosmarinkartofler
Vask kartoflerne og skoer dem i kvarte.
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er naesten moere. ca. 20 minutter.
Rist de kogte kartofler på en pande med olie(evt. en grillpande) sammen med rosmarinnaale og groft salt
Parmasan kyllling
Smør et lille fad med olie
Læg kyllingeinderfileterne i olien i et par minutter.
Bland rasp, salt, peber og parmasan og vend kyllingen heri.
del tomaterne i kvarte.
rul hver inderfilet sammen og stil dem i det smurte fad delvist sammen med tomatbaadene.
Stil fadet i en forvarmet (200 grader) ovn de første 20 minutter med folie over så kyllingen ikke bliver tør.
Bønner
Pil bønnerne og hak løget fint. varm en pande op med olie
steg løgene og bønnerne og tilsaet lidt efter lidt både ansjoser og kapers. Bønnerne må godt have lidt bid.
|
Ingredienser:
-
Parmasankylling
-
300 g Kyllingeinderfillets
-
1 dl olivenolie
-
salt og peber
-
50 g rasp
-
100 g friskrevet parmasanost
-
2 velmodne tomater
-
-
Rosmarinkartofler
-
15 mellemstore kartofler
-
et par kviste frisk rosmarin
-
Olie til stegning
-
Groft salt
-
-
Grønnebønner
-
400 gram friske grønne bønner
-
1 finthakket loeg
-
5 spsk hakkede kapers
-
4 ansjosfilets
-
Salt og peber
|