Fremgangsmåde:
1 Koteletterne steges i smør på panden og lægges i en gryde.
2. Bacon og løg skæres i terninger og kommes på panden. Lad det sautere et
par minutter, tilsat paprika, tomatpure og vand og lad det koge langsomt ca. 1 min. under piskning.
3. Tilsat fløden og lad det koge ca. 2 min. Saucen jævnes og hældes
over koteletterne.
4. Champignoner og pølser ristes og hældes over koteletterne.
TILBEHØR: Ris, kartofler eller mos.
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
8 små nakkekoteletter a 80 gr.
-
Smør, salt og peber
-
Ca. 75 gr. bacon
-
1 stort løg
-
1 spsk. paprika
-
1 spsk. koncentreret tomatpure
-
150 gr. champignoner
-
100 gr. cocktailpølser
-
1 dl. vand
-
Ca. 3 dl. fløde/piskefløde
-
Maizenamel
-
Persille
|