www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Paprikagryde
Antal personer: 4

Paprikagryde

Tilberedningstid: 35 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1 Koteletterne steges i smør på panden og lægges i en gryde.

2. Bacon og løg skæres i terninger og kommes på panden. Lad det sautere et
par minutter, tilsat paprika, tomatpure og vand og lad det koge langsomt ca. 1 min. under piskning.


3. Tilsat fløden og lad det koge ca. 2 min. Saucen jævnes og hældes
over koteletterne.

4. Champignoner og pølser ristes og hældes over koteletterne.

TILBEHØR: Ris, kartofler eller mos.

Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 8 små nakkekoteletter a 80 gr.
  • Smør, salt og peber
  • Ca. 75 gr. bacon
  • 1 stort løg
  • 1 spsk. paprika
  • 1 spsk. koncentreret tomatpure
  • 150 gr. champignoner
  • 100 gr. cocktailpølser
  • 1 dl. vand
  • Ca. 3 dl. fløde/piskefløde
  • Maizenamel
  • Persille