Fremgangsmåde:
Kartoflerne skrælles, skæres i stave og ristes i olie på en pande.
Løgene & jalapeno chili hakkes fint, og æltes i kødet sammen med chilipulver og bouillon (terningen smuldres med fingrene). Kødet formes til små bøffer – brug evt. en stor teske.
De ristede kartoffelstave kommes i en lille bradepande, de små bøffer lægges ovenpå og de flåede tomater hældes over (hakkes evt. først istykker med et piskeris). Pyntes med tomatbåde, og bages i ovnen ca. 30 minutter ved 225-250 grader.
|
Ingredienser:
-
8 store kartofler
-
5-600 g hakkel oksekød
-
2 løg (evt 1 alm. + 1 rødløg)
-
1 tsk chilipulver
-
1 tsk jalapeno chili
-
1 bouillon terning (mexicansk)
-
2 tomater
-
2 ds flåede tomater
-
Salt
|