www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Mexicanske bøffer
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kartoflerne skrælles, skæres i stave og ristes i olie på en pande.

Løgene & jalapeno chili hakkes fint, og æltes i kødet sammen med chilipulver og bouillon (terningen smuldres med fingrene). Kødet formes til små bøffer – brug evt. en stor teske.

De ristede kartoffelstave kommes i en lille bradepande, de små bøffer lægges ovenpå og de flåede tomater hældes over (hakkes evt. først istykker med et piskeris). Pyntes med tomatbåde, og bages i ovnen ca. 30 minutter ved 225-250 grader.


Ingredienser:
  • 8 store kartofler
  • 5-600 g hakkel oksekød
  • 2 løg (evt 1 alm. + 1 rødløg)
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk jalapeno chili
  • 1 bouillon terning (mexicansk)
  • 2 tomater
  • 2 ds flåede tomater
  • Salt