www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Majspandekager
Antal personer: 8

Tilberedningstid: 15 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kog majsgrynene 10 minutter i en gryde med vand. Rør af og til.

Bland margarine, salt og hvedemel i majsgrøden.

Ælt dejen let. Den skal være blød og let klistret.

Form dejen til 8 små boller på størrelse med en bordtennisbold.

Rul dejen tyndt ud på et melet bord.

Steg pandekagerne på en tør og meget varm pande indtil de bobler op, ca. 2 minutter på hver side.

Stables ovenpå hinanden og holdes varme under et viskestykke.


Ingredienser:
  • 125 g Majsgryn
  • 5 dl Vand 4 spsk Smør/plantemargarine
  • 1 tsk salt
  • 300 g Hvedemel