Fremgangsmåde:
Vask grundigt kartofflerne med skræl, kog dem i 20 minutter.
Imens de koger forbered salat. tag det gule af sellerien (det er det bedste) og snit det i strimler.
hæld ca. 2 spsk. olivienolie over.
Skær peberfrugten i tern.
Varm en grillpande i fem minutter og gnub noget olivienolie på filletterne, put tunfiletterne på en grillpande ca. 1min. på hver side så den lige bliver lidt rød inde i midten, alt efter smag.
Tag de kogte kartoffler varme og kværn noget salt og peber over ca. 1 spsk af hver.
Hæld oliven olie over og bland det hele sammen med salaten. Til sidst lægger man fint tunfiletterne, ovenpå og serverer.
|
Ingredienser:
-
2kg kartoffler
-
1 bundt selleri
-
4 tun fileter
-
Rød peberfrugt
-
Olivenolie
-
Salt
-
Peber
|