www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kartoffel risotto
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Vask grundigt kartofflerne med skræl, kog dem i 20 minutter.

Imens de koger forbered salat. tag det gule af sellerien (det er det bedste) og snit det i strimler.
hæld ca. 2 spsk. olivienolie over.

Skær peberfrugten i tern.

Varm en grillpande i fem minutter og gnub noget olivienolie på filletterne, put tunfiletterne på en grillpande ca. 1min. på hver side så den lige bliver lidt rød inde i midten, alt efter smag.

Tag de kogte kartoffler varme og kværn noget salt og peber over ca. 1 spsk af hver.

Hæld oliven olie over og bland det hele sammen med salaten. Til sidst lægger man fint tunfiletterne, ovenpå og serverer.


Ingredienser:
  • 2kg kartoffler
  • 1 bundt selleri
  • 4 tun fileter
  • Rød peberfrugt
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber