Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen.
Alle ingredienserne til frikadellerne røres sammen og formes herefter til frikadeller, som steges på en pande, eller i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.
Ingredienserne til saucen blandes sammen og varmes. Tilsæt krydderier efter smag.
|
Ingredienser:
-
Frikadeller:
-
500 g. Hakket svinekød
-
1 Æg
-
2 spsk. Mel
-
2,5 dl. Mælk
-
2 tsk. Oregano
-
1 tsk. Basilikum
-
150 g. Revet ost
-
3 fed Hakket hvidløg
-
Salt
-
Peber
-
-
Flødetomatsauce:
-
1 ds. Hakkede tomater
-
¼ Piskefløde
-
Salt
-
Peber
-
1 tsk. Oregano
-
Hvidløg
-
-
600 g pasta
|