www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Italienske frikadeller med pasta og flødesauce
Antal personer: 4

Italienske frikadeller med pasta og flødesauce

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen.

Alle ingredienserne til frikadellerne røres sammen og formes herefter til frikadeller, som steges på en pande, eller i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.

Ingredienserne til saucen blandes sammen og varmes. Tilsæt krydderier efter smag.


Ingredienser:
  • Frikadeller:
  • 500 g. Hakket svinekød
  • 1 Æg
  • 2 spsk. Mel
  • 2,5 dl. Mælk
  • 2 tsk. Oregano
  • 1 tsk. Basilikum
  • 150 g. Revet ost
  • 3 fed Hakket hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Flødetomatsauce:
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • ¼ Piskefløde
  • Salt
  • Peber
  • 1 tsk. Oregano
  • Hvidløg
  • 600 g pasta